miércoles, 22 de julio de 2015

Els Trinoulas a Manises

El passat dissabte dia 18 de juliol, el nostre club va estar present a Manises per a participar al XX TRIATLÓN CROS ESCOLAR DE MANISES.Volem des d'ací destacar la participació de Laura Benlloc que va fer pòdium a la seua categoria sent així la segona classificada a només 18 segons de la seua rival directa del Club Tragalenguas.Diego Piqueras a la categoria cadet, amb un meritori 19é lloc, seguit de Javier Nebot que va ocupar la 25ena posició a la mateixa prova.A les categories dels més menuts, els Multiesport, María Martí va aconseguir una 7ena posició al seu primer triatló  i  Pablo Alepuz va estar el 15é dins de la seua prova.
A tots ells i elles volem donar-los la nostra enhorabona des d'ací  i esperem vore-vos  al primer Aquatló Escolar Trinoulas el dia 9 d'agost a les 9:30 hores.No podeu faltar-nos campions i campiones!!

Destacada Laura amb un meritori segon lloc.